Alle workshops welke gegeven worden kunnen zowel in de praktijk als op locatie worden gegeven. Tevens kunnen er combinaties worden gemaakt met andere workshops of groepslessen. Op deze manier is er altijd een dag of dagdeel samen te stellen welke aan uw wens voldoet.

Wilt u een leuke familie of vriendinnen dag of dagdeel organiseren echt alleen met uw groepje dan is Inside Out zeker een plek voor u. Of wellicht is het doel team building of kennismaking alles is mogelijk.

Nieuw is de ontmoetingsplek. Wat vast staat zijn een datum, tijd en plaatsaanduiding, de rest vult u zelf in. Wat is de bedoeling en voor wie is dit geschikt ? Eigenlijk voor iedereen: mensen die samenwerken in een team en elkaar in een ontspannen omgeving nader willen leren kennen. Maar ook organiseren we ontmoetingen tussen pedicures uit dezelfde omgeving. Een relaxte omgeving om elkaar te leren kennen en samen te spreken over allerhande problematieken.
De ontmoetingsplek kan ingericht worden zoals u wenst met een kleine workshop, een ontspanningsmoment, of een zelf aangedragen onderwerp. Dit alles in een ontspannen sfeer met een hapje en een drankje.

Alle workshops kunnen worden aangepast of gecombineerd om zodoende een workshop op maat voor u te creƫren. Tijdens de workshops is koffie/thee/fris en wat lekkers inclusief. Wilt u liever een bepaalde workshop voor uzelf als behandeling? Dan is dat zeker mogelijk alle gebruikte therapie vormen kunnen ingezet worden als 1 op 1 behandeling. Een workshop duurt afhankelijk van het aantal deelnemers max 3 uur. Een sessie 1 op 1 gemiddeld een uur.

Hieronder treft u een overzicht aan van mogelijke workshops, waarvoor u in mijn praktijk terecht kunt.

in de zomer maanden kunnen er workshops gegeven worden zoals jam of chutney maken met fruit uit onze eigen boomgaard.