Inside Out, Centrum voor therapie

Anders door verandering...

Inside Out is een praktijk die richt zich in de begeleiding op de echte oorzaak van uw probleem. Elke aanpak is anders, elk persoon heeft een andere rugzak en beleving. Niet het bestrijden van de symptomen maar de problemen echt onder ogen zien.

In een persoonlijk begeleidingstraject waar er voldoende tijd is om alle kanten van een situatie te bekijken. Om u een voorbeeld te geven; stel u bent nerveus in nieuwe situaties of spreken in het openbaar, erg zenuwachtig voor examens, enzovoort. De korte termijn oplossing zal zijn u vaardigheden aan te leren om u zekerder, minder nerveus te voelen en zo beter te presteren. Hierdoor zal hoogstwaarschijnlijk het probleem niet opgelost zijn alleen verpakt. Er komen dat nog steeds momenten voor dat u soortgelijke gevoelens ervaart. Wat we willen is de oorzaak van het probleem achterhalen en zo tot een duurzame oplossing komen.

Dit is slechts een voorbeeld van wat Inside Out voor u kan betekenen. Binnen de praktijk zijn we heel flexibel en divers en gespecialiseerd in oncologie, en geriatrie. Kortom alle problemen die zich aandienen bij een chronisch ziektebeeld, herstel en balans, problemen op het werk, reïntegratie, weer terug komen in de maatschappij tot aan terminale zorg trajecten.

Waarvoor kan u bij Inside Out terecht?
Indien er in uw leven dingen spelen waardoor u het gevoel heeft niet verder te kunnen, het roer omgooien, gezonder leven, stoppen met roken, afvallen of angsten/fobie├źn onder ogern zien? Dan kan begeleiding een uitkomst bieden. Samen kunnen we onderzoeken welke dingen u ervan weerhouden het leven te leiden dat u graag zou willen. Heeft een diagnose gehad en ziet u even door de bomen het bos niet meer? Of wilt u hulp tijdens u ziekte periode? Vele vragen kunnen zich aandienen wanneer er een ernstige diagnose is. Relaties komen onder spanning, hulpnetwerken vallen na verloop van tijd weg en het gevoel er helemaal alleen voor te staan is vaak erg overweldigend. Kortom zorg op maat en met een hart. Zowel in de praktijk als in uw eigen omgeving.

Hieronder treft u een overzicht aan van mogelijk klachten en problemen, waarvoor u in mijn praktijk terecht kunt. Bij meer informatie worden de behandelingen en specialisaties verder uitgelegd. Mocht u twijfelen of Inside Out iets voor u kan betekenen stuurt u dan een mail of bel mij even op, samen komen we vast tot een goede oplossing. Kan ik u niet helpen is er vast iemand in mijn netwerk die bij u past. Zorg doen we samen daar staat Inside Out voor.

Geschiedenis