Na jaren lang lezingen en lessen in het land te hebben verzorgd kwam ik tot de conclusie dat de leukste gesprekken altijd plaatsvonden na de lezingen. Eén op één gesprekken met voorbeelden uit de praktijk. Daar kreeg ik energie van en daar had ik het gevoel iemand echt verder te kunnen helpen.

Uit deze visie zijn de “groepslessen“ geboren onderwerpen die aansluiten bij de wensen van de doelgroep. Het onderwerp staat vast en in principe is er ruim voldoende stof om over te brengen maar de groep bepaald waar we uitdieping op gaan zoeken. Samen bekijken we een onderwerp aan de hand van de probleemstellingen uit de praktijk.

Wat kunt u verwachten?
In de praktijk, die gevestigd is aan mijn woonhuis bevind zich een tweetal ruimtes. Voorzien van een huiselijke sfeer en ongeveer plaats voor maximaal 4 mensen. De aangeboden stof is gelijkwaardig aan de stof welke u aangeboden wordt op grote congressen of lezingen. Hier heeft u de mogelijkheid om persoonlijk uw verhaal te vertellen en te integreren in de lesstof. Tenslotte werken we vaak als zzp-er alleen en is feedback vragen vaak lastig. Nu kijken we met collega's onder elkaar, zo is iedere ervaring een welkome nuttige toevoeging.

Tijdens de lessen is er koffie/thee, water of wat fris met wat lekkers aanwezig. Alle lessen worden gegeven op aanvraag. Lessen op locatie is eveneens een mogelijkheid. Een flexibel concept.

Hieronder treft u een overzicht aan van mogelijke cursussen, waarvoor u in mijn praktijk terecht kunt.

* is een dag cursus